Bram Gemmeke: durven!Ik ben Bram Gemmeke, 32 jaar en fiere vader van Lukas en Mila. Ik ben geboren en getogen in Groot-Bijgaarden waar ik een fantastische jeugd heb beleefd. Na 32 jaar ben ik verhuisd naar Schepdaal waar mijn kinderen en ikzelf reeds actief zijn in verschillende sportverenigingen.

Als randgemeente staat Dilbeek voor enorm veel uitdagingen. De verstedelijking inperken is daar absoluut één van. Ik heb Groot-Bijgaarden zien veranderen van een gezellig dorp naar een drukke deelgemeente. Als kleine jongen heb ik nog kunnen ravotten op straat. Dit is vandaag niet meer zo evident. VEILIGHEID is hierin een belangrijk aspect.

Luisteren naar de inwoners is een belangrijke troef. De ideeën van de Dilbekenaren meenemen in het uitschrijven van beleidsplannen en grote projecten is voor mij een evidentie.

Er is nog veel werk aan de winkel. Maar ik wil dit GEWOON DOEN!

Bram Gemmeke

16de Plaats

Gerelateerd nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief & ontvang al eerste ons laatste nieuws

In de kijker