Lucile Fol: Ondernemen voorop!Het liberale denken is mij met de paplepel ingegeven. Mijn  beide ouders waren en zijn donkerblauw. Mijn mama, inmiddels 82, is nog steeds actief bestuurslid van de Open-VLD vrouwen in Koksijde. Kiescampagnes voor Patricia Ceysens, Rik Daems, Annemie Neyts en Guy Van Hengel maakten deel uit van mijn opvoeding.

Ik had kunnen kiezen voor een carrière als docent schoonheidszorgen en haartooi in de Rijksnormaalschool Laken, maar koos snel om als zelfstandige aan de slag te gaan met een eigen schoonheidssalon. Vandaag ben ik sales manager.

Ik heb twee zonen en steun hen in hun keuzes. Ken werkt als zelfstandig mede-eigenaar en manager van een fitnesscentrum (Fyzix) en Max is artiest en performer, wellicht beter gekend als Oscar and the Wolf. Twee jonge gasten met een gezonde ambitie.

Toen Luc Deleu mij vroeg of ik interesse had om mee de liberale boodschap in Dilbeek te vertegenwoordigen, heb ik nooit getwijfeld.

Ik voel mij geroepen en wens mee te werken naar de verkiezingen in 2018. In eerste instantie streef ik naar de uitbouw van een positieve omgeving voor de lokale handelaar en KMO. Maar ook het thema veiligheid houdt mij bezig. Daarnaast is een mooi en proper Dilbeek prioritair.

Op al deze vlakken kan Dilbeek meer en beter.

Lucile FOL 

12de Plaats

Gerelateerd nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief & ontvang al eerste ons laatste nieuws

In de kijker