Lydia Dauw: straffe dameLydia Dauw, mama van Kelly (36) en Bianca (43) en fiere grootmoeder van 4 prachtige kleinkinderen.

Iedereen die al eens stopt in Sint-Anna-Pede, kent ontegensprekelijk “ons Lydia”, al 19 jaar de uitbaatster van cafĂ© Sint-Anna. Naast de befaamde Breughelkapel is Lydia Dauw de persoon die het dorp Sint-Anna-Pede op de kaart zet en doet leven. Ze staat in voor de jaarlijkse organisatie van de befaamde kermis in het dorp. Jong en oud, Belg of buitenlander, iedereen komt langs bij Lydia om bij te praten. Op een volkse maar eerlijke manier, zonder taboe! Niet moeilijk dat ze door jong en oud op handen wordt gedragen.

“Ik wil een luisterend oor vormen voor de problemen die er zijn in Dilbeek. De senioren verdienen meer aandacht. Ook wordt er terecht geklaagd over de wildgroei aan onkruid. Dilbeek was een propere gemeente en moet dit terug worden! Ook het dienstbetoon voor de burger kan veel beter. Digitalisering is goed maar mag het contact tussen beleid en burger niet in gedrang brengen.”

De senioren vertegenwoordigen een grote groep binnen Dilbeek, ik wil mij 100% voor hen inzetten!”

Lydia Dauw
20ste Plaats

Gerelateerd nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief & ontvang al eerste ons laatste nieuws

In de kijker