Denk Dilbeek: veel volk, weinig inspiratie.


De eerste folder van de nieuwe partij Denk Dilbeek  (nieuw ??) blinkt niet uit door een overvloed aan ideeën of inspiratie.

Kort samengevat, en eigenlijk heb je daar maar een halve bladzijde voor nodig: “de meerderheid doet alles slecht , en wij weten nog niet hoe wij het zouden oplossen.” 

Dat sluit overigens perfect aan bij de manier waarop in de gemeenteraad door dezelfde partijen oppositie wordt gevoerd. Alles is slecht. Maar er komt geen degelijk voorstel in de plaats.

Denk Dilbeek is zogenaamd een nieuwe politieke partij… maar met dezelfde mensen die nu deel uitmaken van de oppositie CD&V, DNA, Groen en Vooruit.  Waarbij het opvalt dat enkele sterkhouders van die partijen kennelijk afhaken.  Rachid El Hajui is al verdwenen sinds dag twee. Hij gaat voor een eigen partij. Waardoor Vooruit de facto al opgedoekt is.

Onze opposanten leggen vooral de nadruk op  “participatie van de burger”. We hopen hen allemaal te ontmoeten op de participatieavonden, die vanuit het huidige bestuur georganiseerd worden.

De eerste participatieavond gaat door op 20 september om 19 uur in de Feestzaal Westrand. Al wie wil meedenken over een nieuw participatietraject, over nieuwe ideeën rond subsidies en subsidiereglementen, is van harte welkom.  

Wij zullen alvast aanwezig zijn. Met een luisterend oor  En open voor nieuwe en frisse ideeën.

Gerelateerd nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief & ontvang al eerste ons laatste nieuws

In de kijker