Anne de Bourgraaf: AdvocateIn 2006 verhuisde ik van de provincie Zeeland naar het bruisende Brussel om daar rechten te gaan studeren. Het is via mijn studentenjob in de horeca dat ik Dilbeek en haar inwoners op een zeer aangename manier heb leren kennen.Ik heb dan ook niet lang getwijfeld om na mijn studies het centrum van Brussel in te ruilen voor de leukste stad aan de rand. Ondertussen woon ik hier en heb ik voor jaar een kantoor geopend in de Verheydenstraat samen met mede-kandidate Rozemarijn Achterhof.

Ik hoop dat ik als jonge, startende ondernemer in Dilbeek een relevante bijdrage kan leveren aan de gemeente en haar inwoners.

Het liberale gedachtegoed heb ik van jongs af aan meegekregen van wijlen mijn grootvader, actief als ‘wethouder’ voor de gemeente Goes en actief lid van de VVD.

Ik beschik over de nodige flexibiliteit, assertiviteit, inzet en het doorzettingsvermogen om objectieven tot een goed eind te brengen en hoop deze capaciteiten te kunnen gebruiken om het programma van de partij mee te kunnen realiseren.

Op basis van mijn ervaring, zowel in de horeca als in de advocatuur, hoop ik om binnen de gemeente Dilbeek een maatschappelijk nuttige rol op me te nemen en bijgevolg een meerwaarde te vormen voor de inwoners van Dilbeek.

Anne de Bourgraaf,

23 ste Plaats

Gerelateerd nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief & ontvang al eerste ons laatste nieuws

In de kijker