Anouk De Gols: drijvende kracht in het onderwijsIk ben Anouk De Gols, 36 jaar en fiere mama van een zoon van 7 jaar. Ik ben opgegroeid met mijn ouders in de Palokewijk in Dilbeek. Schitterende omgeving. Daarom keerde ik na een korte afwezigheid terug naar deze wijk met mijn partner en zoon.

Eenmaal afgestudeerd in de Germaanse talen koos ik vanuit idealisme voor de job van leraar. Mee aan de toekomst van de jeugd sleutelen, daar ging ik voor. Na het opdoen van de nodige ervaring, teken ik vandaag met veel passie mee de krachtlijnen uit van het Brusselse onderwijs, in mijn job als pedagogisch- en beleidsmedewerker. Daarnaast vul ik mijn dagen met cultuur en sport.

Zowel in mijn job als erbuiten, streef ik ernaar om de jeugd alle kansen te bieden en hen zo hun eigen talenten te laten ontdekken en verder te ontwikkelen.

Vanuit deze passie, mijn maatschappelijk engagement en mijn ervaringen als mama, heb ik de sprong naar de gemeentepolitiek gemaakt. Mee sleutelen aan de toekomst van onze jeugd, daar ga ik voor! Dit mogen en kunnen doen in de gemeente waar ik zelf groot werd en trots op ben, motiveert me nog meer. Dilbeek is een levende gemeente waar veel bruisend potentieel aanwezig is.

Vanuit mijn politieke ambitie wil ik meedenken over hoe de dorpskern opnieuw een bedrijvige plaats kan worden, waar zowel klein en groot, jong en oud, hun gading vinden. Ik droom van een Dilbeek waar zowel startende ondernemers, kinderen en hun ouders een platform krijgen waar ze zich verder kunnen ontplooien. Om elkaar daarin te vinden en te ontmoeten, om te kunnen participeren, ijver ik voor een veilig wegennet. Daarom denk ik graag mee over het mobiliteitsvraagstuk. Participatie en veiligheid staan hierbij centraal.”

Anouk De Gols

25ste Plaats

Gerelateerd nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief & ontvang al eerste ons laatste nieuws

In de kijker