Kelso Roch: student boekhoudenIk ben Kelso Roch, 22 jaar, geboren en getogen in centrum Dilbeek. Fierheid, dat is wat er bij mij opkomt wanneer men mij vraagt hoe het leven in Dilbeek is. Mijn ouders, Nadine Fourdin en Jean-Marie Roch, zijn beide zelfstandigen. Het liberale denken werd mij dan ook van bij de geboorte meegegeven. Een open blik, vrijheid van denken! Uw “goesting” doen! Niet iedereen is fan van mijn lange haren, maar ik houd ervan en dus laat ik ze groeien.

Als student boekhouden-fiscaliteit aan de Erasmus Hogeschool Brussel houd ik van cijfers. Het principe van “voldoende minimum”, geen zotte uitgaven, moet steeds in het achterhoofd gehouden worden.

Momenteel ben ik reeds actief binnen Jong VLD Dilbeek. De jeugd in Dilbeek heeft wel degelijk een mening. Zij leggen andere accenten. Ik wil dan ook deze kans grijpen om deze jeugdige idee├źn op te nemen in concrete beleidsvoorstellen. Bruggen bouwen, tussen jong en oud. Samenwerken voor een BETER Dilbeek. Gewoon doen!

Kelso Roch

24ste Plaats

Gerelateerd nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief & ontvang al eerste ons laatste nieuws

In de kijker