Rozemarijn Achterhof: positivisme troef!Hallo Dilbeek! Ik ben Rozemarijn Achterhof. Een minder alledaagse naam. Mijn roots liggen dan ook in Nederland. Ruim 12 jaar geleden verhuisde ik naar Brussel , de bakermat van de Europese politiek, en startte ik mijn opleiding in Recht & Politiek aan de universiteit in Brussel.  In 2014 verhuisde ik naar Groot-Bijgaarden.  De tijd vliegt! Inmiddels ben ik 31 jaar en heb ik mijn eigen advocatenkantoor, ABD-advocaten, in de Verheydenstraat in het centrum van Dilbeek.

Mijn schoonvader, Paul Vanden Meerssche, is een gevestigde waarde binnen de Dilbeekse politiek. Zijn enthousiasme in dit vak spreekt mij enorm aan. Als startende ondernemer in Dilbeek wil ik mee vorm geven aan het beleid.

Positivisme! Daar sta ik voor. Met een constructieve aanpak meewerken aan de praktische vormgeving van de lokale economie, mobiliteit en duurzaamheid.

Dilbeek is een groeiende gemeente met veel uitdagingen aan de rand van Brussel. Er zijn heel wat opportuniteiten voor eenieder: ondernemers, sporters, cultuurliefhebbers,… ik kijk er naar uit om mij hiervoor te mogen inzetten.

Rozemarijn Achterhof

22ste Plaats

Gerelateerd nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief & ontvang al eerste ons laatste nieuws

In de kijker