Yasmina Bouabbi“Ik ben Yasmina Bouabbi, 22 jaar en 2de jaars studente sociaal werk. Zoals mijn familienaam laat vermoeden, heb ik Marokkaanse roots.

Maar ik ben geboren en getogen in België. In 2011 verhuisde ik samen met mijn familie naar het prachtige Schepdaal. Vanuit mijn opvoeding hecht ik veel belang aan normen en waarden. Tolerantie en integratie zijn hier voorbeelden van.
Dilbeek staat voor grote uitdagingen. Diversiteit is hier één van. Het groeiende aantal inwoners van Dilbeek met Niet-Belgische roots moet het beleid doen nadenken en handelen.

Het is dan ook enorm belangrijk dat iedereen de Nederlandse taal machtig is. Hiervoor zullen nog inspanningen moeten geleverd worden waarbij de scholen een zeer belangrijke rol spelen. Mekaar positief beïnvloeden en Dilbeek verder laten openbloeien, daar wil ik mij mee voor inzetten.

Ik ben ontzettend fier dat ik deel mag uitmaken van de Lijst van de Burger – Open VLD Dilbeek. Diversiteit en jeugd vormen onze toekomst en zijn thema’s waar ik mij ontzettend hard wil voor inzetten.

Yasmina Bouabbi
29ste Plaats

Gerelateerd nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief & ontvang al eerste ons laatste nieuws

In de kijker