Alexis Rons wilt blijven wonen in de gemeente waar je als kind geravot hebtDag mede Dilbekenaar,

‘DANK JULLIE WEL’ zijn woorden die ik niet genoeg kan uitspreken.

Ik startte vorig jaar mijn campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen zonder hoge verwachtingen, maar met enorm veel enthousiasme. Ik deed dit echter niet alleen. Vrienden en familie stonden als een blok achter mij en ook jullie geloofden in mij.
Ontzettend tevreden met de vele voorkeursstemmen kon ik in januari aan de slag als gemeenteraadslid.

Het politiek leerproces kon zo beginnen, met een toenemend enthousiasme en de wil om zo snel mogelijk te groeien in dit vak. Ondertussen veranderde ook op professioneel gebied heel wat het voorbije jaar. Ik ging voor een nieuwe job in de sales. Een totaal verschillend profiel in vergelijking met mijn vorige job als syndicus, maar beide jobs gaven en geven me nog steeds heel wat kennis en ervaring mee. Levenservaringen die ook op politiek vlak hun nut zullen bewijzen.

Nu, ik hoor jullie al denken ‘wat kan zo’n jong persoon voor ons betekenen’.
Wel, in eerste instantie wordt onvoldoende naar de jeugd geluisterd en ben ik blij dat ik deze stem in de gemeenteraad mag vertolken. Wie weet er het best wat onze noden en behoeften zijn? Juist, wijzelf.

Ook huisvesting ligt mij nauw aan het hard. De sociale huisvesting in het bijzonder. Begeleiding is van uiterst belang binnen deze markt. Hierbij mag echter de private sector niet uit het oog verloren worden. Blijven wonen in de gemeente waar je als kind geravot hebt, dat zou een recht moeten zijn. Helaas zie ik regelmatig leeftijdsgenoten ‘gedwongen’ Dilbeek verlaten.  

Tot slot wil mij inzetten in het belang van dierenwelzijn. Dierenleed heeft al lang geen plaats meer in onze huidige samenleving. Toch wordt dit nog veel te vaak ongestraft gelaten. Strengere maatregels dringen zich op en mogen niet meer uitblijven.

Met mijn deelname aan de federale verkiezingen wil ik mijn inzet voor Dilbeek nog meer kracht bijzetten. Als opvolger zal ik mij des te harder moeten bewijzen en daar heb ik jullie vertrouwen en steun opnieuw voor nodig.

Nog niet overtuigd? Spreek me zeker aan voor een gesprek!

Alexis
7de Opvolger Federaal Parlement

Gerelateerd nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief & ontvang al eerste ons laatste nieuws

In de kijker