Fijne & veilige feestdagenBeste Dilbekenaar,

2020 is een erg bewogen jaar: corona virus, technische werkloosheid, mondmaskerplicht, knuffelcontact, Social Distancing, sociale bubbel … iedereen kan zeker over een paar onderwerpen meespreken.

We nemen vooral mee dat de solidariteit onder de burgers in Dilbeek groter dan ooit is. In tijden van crisis moeten we samenwerken om moeilijkheden het hoofd te bieden. Zo staan we allemaal sterker en tonen we onze verbondenheid in onze mooie gemeente.
Ook de lokale politiek stond niet stil. De coalitiepartijen Open Vld en NVA nemen verder de nodige stappen om de gevolgen van de impact van het virus tot een minimum te beperken. We kijken ook naar de toekomst, post-corona, en houden ons zo goed mogelijk aan het afgesproken beleidsplan voor de komende jaren. Het is nog nooit gebeurd in Dilbeek dat coalitiepartijen een gezamenlijke positieve communicatie doen naar de burger, die niet meteen met het beleid te maken heeft. Dat getuigt van het feit dat de lokale samenwerking tussen Open Vld en NVA heel vlot verloopt.  

De eindejaarsdagen worden dit jaar anders dan anders. We blijven nog voor een tijdje het aantal sociale contacten tot een minimum beperken. Totdat we allemaal samen dit hardnekkige virus beter onder controle hebben. Maak het jullie gezellig tijdens de feesten, weliswaar in een kleiner gezelschap. Maar op gezelligheid staat géén beperking!

Fijne & veilige feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!

Samenwerken werkt.

Gerelateerd nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief & ontvang al eerste ons laatste nieuws

In de kijker