Blijf je aan de zijlijn, of maak je de sprong?


Ben jij op zoek naar een geweldige mogelijkheid om impact te hebben op de toekomst van Dilbeek? Wil jij jouw stem laten horen en een verschil maken in jouw gemeenschap? Ben je de het liberale gedachtengoed genegen? Overweeg dan om op de kieslijst van Blauw Dilbeek te staan!

Als lid van onze partij, krijg jij de kans om deel te nemen aan het politieke proces en jouw idee├źn en visie te delen met de rest van de gemeente. Jouw inspanningen zullen bijdragen aan de ontwikkeling van Dilbeek en haar bewoners.

Iedereen welkom!

We zoeken mensen van alle leeftijden en achtergronden die gepassioneerd zijn over de toekomst van onze gemeente en die bereid zijn om zich in te zetten voor de belangen van onze inwoners. Of je nu een ervaren politicus bent of een nieuwkomer in de politiek, wij bieden de nodige ondersteuning en begeleiding om jouw potentieel te verwezenlijken.

Waar wacht je nog op?

Als lid van Blauw Dilbeek krijg je de mogelijkheid om jouw stempel te drukken op het beleid van onze gemeente en een verschil te maken in het dagelijkse leven van alle Dilbekenaren. Dus waar wacht je nog op? Meld je aan  en zorg er samen met ons voor dat Dilbeek in goede handen blijf!

Gerelateerd nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief & ontvang al eerste ons laatste nieuws

In de kijker