Laat Je Stem Horen: Grote Burgerbevraging Dilbekenaren


Burgerbevraging voor het Meerjarenplan 2026-2031 - Samen Bouwen aan de Toekomst van Dilbeek!

Tot en met 12 mei nodigt de Gemeente Dilbeek haar inwoners uit om deel te nemen aan de grote burgerbevraging. Dit is jouw kans om de toekomst van Dilbeek mee vorm te geven. In slechts 15 minuten kun je anoniem jouw mening delen over de thema's die jij belangrijk vindt en de gebieden waarop je verandering wenst te zien.

Jouw feedback is cruciaal om prioriteiten te stellen, beleid vorm te geven en samen te werken aan een Dilbeek waar iedereen zich thuis voelt. Laat je stem horen en draag bij aan de toekomst van onze gemeente!

Deelnemen is eenvoudig! Bezoek https://doemee.dilbeek.be/burgerbevraging om de enquête te starten.

Liever een papieren versie? Geen probleem! Je kan terecht bij de balies van CC Westrand, Welzijnscampus Nieuwenbos, het lokaal dienstencentrum In Kompanie of de loketten van Burgerzaken in de Kasteelhoeve.

Wees niet verrast als je een persoonlijke uitnodiging in je brievenbus vindt. 4000 inwoners zijn willekeurig gekozen uit het bevolkingsregister.

Om werkelijk zoveel mogelijk inwoners te bereiken, kun je bovendien gedurende deze periode op verschillende locaties benaderd worden om de enquête in te vullen.

Dilbeek telt op jouw mening, laat deze kans niet voorbijgaan!

Noteer ook alvast 18 juni voor een denkavond in CC Westrand, waar de voornaamste trends zullen besproken worden.

Gerelateerd nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief & ontvang al eerste ons laatste nieuws

In de kijker