Werkzaamheden aan KLIMOP in Schepdaal: Een belangrijke investering in lokaal onderwijs


Het college van burgemeester en schepenen van Dilbeek heeft op 25 maart de werken aan de Klimop school in Schepdaal toegewezen. Dit belangrijke project zal ongeveer € 800.000 kosten.

Ze zullen binnenkort beginnen met de renovatie en uitbreiding van de voormalige conciƫrgewoning. Deze verbouwing omvat de creatie van nieuwe klaslokalen en een vergaderzaal om tegemoet te komen aan de groeiende behoeften van onze onderwijsinstellingen. Bovendien heeft dit project het bijkomende voordeel dat de containers, die momenteel op het schoolterrein staan, zullen verdwijnen.

Het is een grote opsteker dat we voor dit project een subsidie van € 550.000 hebben kunnen verkrijgen. De resterende € 250.000 zal door de gemeente worden bijgedragen.

"Dit is een ongelofelijke prestatie van onze onderwijsdienst. Deze subsidie kwam als een zeer aangename verrassing," vertelt Luc Deleu, Schepen van Onderwijs, vol enthousiasme. "Het lijkt wel alsof een vroegtijdig Paasei uit de hemel is gevallen!"

Dit aanzienlijke investeringsproject is een duidelijk teken van de toewijding van Blauw Dilbeek aan kwalitatief onderwijs. Door te investeren in essentiƫle infrastructuur en voorzieningen streven we ernaar om hoogwaardig onderwijs te kunnen bieden aan onze lokale gemeenschap.

We kijken ernaar uit om u op de hoogte te houden van de voortgang van dit project en de positieve impact die het zal hebben op onze scholen en de bredere gemeenschap

Gerelateerd nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief & ontvang al eerste ons laatste nieuws

In de kijker